ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός του σχολείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 11:00, λόγω της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό του Σταυρού.

Οι μαθητές θα προσέρχονται χωρίς να συνωστίζονται και φορώντας τις μάσκες τους, καθώς ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου παρουσία όλων των μαθητών. Θα τηρηθούν οι αποστάσεις ανά τμήμα, ενώ απαγορεύεται οι είσοδος σε γονείς και κηδεμόνες οι οποίοι θα περιμένουν έξω από το σχολείο χωρίς να συνωστίζονται, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά το πέρας του αγιασμού, οπότε και  θα απόχωρήσουν με τάξη, εκτός από τους μαθητές της Α τάξης οι οποίοι θα παραμείνουν στην αυλή του σχολείου.

Όταν αποχωρήσουν οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων, οι γονείς των μαθητών της Α τάξης θα προσέλθουν στην αυλή του σχολείου φορώντας μάσκες προκειμένου να δοθούν οι πρώτες σχετικές πληροφορίες από τη δ/ντρια του σχολείου και να ενημερωθούν από τη δασκάλα της τάξης.

Από την Τρίτη 15/9 οι μαθητές θα έρχονται κανονικά στο σχολείο αφού το ωρολόγιο πρόγραμμα τόσο του πρωινού όσο και του ολοήμερου προγράμματος θα αναπτυχθεί κανονικά καθώς είμαστε πλήρεις εκπ/κών.

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου προκειμένου να ενημερώνεστε.

Υπενθυμίζεται ότι:

α) Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική

β) Οι μαθητές προσέρχονται από τις 8:00 έως τις 8:15 και όχι πιο πριν, φορώντας τις μάσκες τους και μπαίνουν απευθείας στις τάξεις τους, ενώ η αποχώρηση είναι στις 13:15. Το ολοήμερο τελειώνει  στις 15:00 οπότε και φεύγουν οι μαθητές από την επάνω πόρτα.

γ) Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Σύρου θα πραγματοποιούνται κανονικά από την Τρίτη 15/9. Οι μαθητές πρέπει να φορούν μάσκα. Ενημερωθήκαμε επίσης ότι κανένα παιδί δεν θα επιτρέπεται να μπαίνει το πρωί στο λεωφορείο αν δεν φοράει μάσκα.

Ελπίζοντας στη συνεργασία σας, και παρότι μπροστά μας έχουμε μία σχολική χρονιά με δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας,  σας ευχόμαστε καλή χρονιά με δύναμη και υγεία. Είμαστε στη διάθεσή σας για ποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ