Επίσκεψη στο Ενυδρείο Κινίου

Στα πλαίσια της ημερήσιας εκδρομής του σχολείου μας στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό του Κινίου, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το Ενυδρείο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γαλλικά

Στα παρακάτω αρχεία μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δείγμα από τις δραστηριότητες που έκαναν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πέμπτης και της Έκτης Τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών.

Δραστηριότητες στο μάθημα των Γαλλικών

Francophonie

Γιορτή Λήξης

Την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Λήξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης για το σχολικό έτος 2014 – 2015. Όλοι οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολύ διασκεδαστικές δραστηριότητες και να ολοκληρώσουν την φετινή σχολική χρονιά με πολύ γέλιο και κέφι!!

Ποδηλατάδα

Την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Ποδηλατάδα που διοργανώθηκε από το σχολείο μας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση και σας περιμένουμε του χρόνου!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ποδήλατο

Την Παρασκευή 24, Απριλίου 2015 και ενόψει της Ποδηλατάδας που διοργάνωσε το σχολείο μας οι μαθητές της Τετάρτης, της Πέμπτης και της Έκτης είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά πράγματα για την Ποδηλασία από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Παναγιώτη Τσούκο, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την βοήθειά του.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Φυτώρια

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 οι μαθήτριες και οι μαθητές της Πέμπτης και της Έκτης Τάξης είχαν την ευκαιρία με την βοήθεια του κ. Χρυσόστομου, να φτιάξουν τα δικά τους φυτώρια για κολοκύθια και φασόλια. Όταν τα φυτά μας είναι έτοιμα θα τα μεταφυτεύσουμε στον κήπο του σχολείου μας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Καθαρισμός Παραλίας

Την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πέμπτης και της Έκτης Τάξης, συνοδεία των δασκάλων τους και της εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, καθάρισαν εθελοντικά κοντινή, στο σχολείο μας,

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

παραλία

 

Στα δίχτυα του διαδικτύου

Στα δίχτυα του διαδικτύου, μια ταινία της Στ Τάξης, στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους, για την κατάχρηση και τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο!!!