Εκδρομή στο χώρο του στρατοπέδου

Εκδρομή του σχολείου μας στο χώρο του στρατοπέδου Μετά από το παιχνίδι επισκεφτήκαμε το μουσείο «ιστορικής μνήμης» που βρίσκεται εκεί.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του στρατοπέδου για τη φιλοξενία, την ξενάγηση, καθώς και για τη διάθεση της αίθουσας πινγκ-πονγκ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα του σχολικού έτους 2015-16, «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα» το σχολείο μας πραγματοποίησε προβολή ταινιών με θέμα τους ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς αγώνες, αναπαράσταση από τους μαθητές Ε’ & Στ’ τάξης της αφής της Ολυμπιακής φλόγας, καλλιτεχνικές δημιουργίες κολάζ και ζωγραφική από όλες τις τάξεις, αγώνες μπάσκετ – βόλεϋ – ποδοσφαίρου – τέννις (σε συνεργασία με το 4ο Δημ. σχ. Ερμούπολης), βόλεϋ (παραολυμπιακών) – ποδόσφαιρο τυφλών με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου μας.
Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της συνεργασίας μεταξύ των μαθητών, της ευγενούς άμιλλας, της εθελοντικής συμμετοχής και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Διδακτικό Προσωπικό 2015 – 2016

Α1 Τμήμα: Σοφία Καφετζή

Α2 Τμήμα: Γεωργία Μανάρα

Β Τάξη: Αναστάσιος Μουκατεμίδης – Ιωαννίδης

Γ Τάξη: Δημήτρης Λυγνός

Δ Τάξη: Σπύρος Γεωργίου

Ε Τάξη: Μαρία Κρητικού

Στ Τάξη: Βίκυ Ζαφείρη

Read more